Keuken spuiten in  Utrecht

Wil jij jouw keuken een complete make-over geven zonder dat je met de torenhoge kosten van een nieuwe keuken zit? Laat dan jouw keuken spuiten in Utrecht. Wij zijn meubelspuiterij Gespoten Panelen en kunnen dit voor jou doen. Jouw keuken krijgt op deze manier een heel andere uitstraling en lijkt wel nieuw. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten keukens en meubels.

Je kunt bij ons terecht voor het laten spuiten van diverse soorten panelen uit de keuken. Dit zijn folie panelen, gelakte panelen, MDF panelen en panelen met MDF lakdraagfolie. Wanneer de panelen in jouw keuken voorzien zijn van folie, kan dit loslaten. Dit repareren is een lastige klus. De panelen laten spuiten is daarom een uitstekende optie.

Keuken laten spuiten door Panelen Spuiten

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact met ons op als je jouw keukendeurtjes wilt laten spuiten. Het is mogelijk om via onze website direct een prijsopgave aan te vragen. Indien je vragen hebt, neem je contact met ons op via de contactpagina.

Neem contact op!
Keuken panelen laten spuiten
keuken wit gepsoten panenelen

Keuken laten wrappen in Utrecht

Als je de keuken een nieuwe kleur geeft, zul je zien dat deze een geheel andere uitstraling krijgt dan hij voorheen had. Het is voor ons een zeer eenvoudige klus om jouw keukendeurtjes te spuiten. Het maakt niet uit wat voor materiaal op de deurtjes zit. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van diverse materialen en soorten panelen. Je kunt dus altijd bij ons terecht.

Weet je niet zeker welk materiaal er al op de panelen zit? Kijk dan op onze website bij de diverse soorten panelen. Hier kun je lezen hoe je de diverse materialen kunt herkennen. Indien je het dan nog steeds niet zeker weet, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag om tot een juiste prijsopgave te komen.

Laat jouw keukendeurtjes spuiten

Vul via onze website de rekentool in om tot een zeer snelle prijsopgave te komen. Wil je de NCF Kleurwaaier bestellen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Neem contact op!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.