Keuken wrappen in Arnhem

Wil je dat jouw keuken een compleet andere en nieuwe uitstraling krijgt, maar heb je geen zin in de kosten van een geheel nieuwe keuken? Laat dan jouw keuken wrappen in Arnhem. Wij zijn Gespoten Panelen en kunnen de keukenkastjes spuiten zodat deze een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Dit is aanzienlijk goedkoper dan de gehele keuken vervangen.

Keukenkastjes kunnen voorzien zijn van diverse materialen. Wij kunnen deze panelen voor jou spuiten. Het maakt niet uit welk materiaal er op zit. Hierbij kun je denken aan materialen als folie, lak, MDF of MDF lakdraagfolie. Een groot nadeel van het folie, is dat het los kan laten. Repareren is een lastige en prijzige klus. Daarom is het opnieuw laten wrappen van de panelen een uitstekende keuze voor keukenrenovatie.

Keuken laten wrappen door Panelen Spuiten

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Wil jij jouw keuken laten wrappen in Arnhem? Neem dan direct contact op met Panelen Spuiten. Je kunt via onze website zeer eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Indien je vragen hebt, neem je contact met ons op via de contactpagina.

Neem contact op!
Keuken panelen laten spuiten
gespoten panelen keuken gespoten

Keuken over laten spuiten

Een andere kleur geeft een oudere keuken al een geheel nieuwe uitstraling. Wij kunnen zonder enige problemen de deurtjes van jouw keuken over spuiten. Het is onze specialiteit om keukenpanelen te spuiten. Je kunt voor elk materiaal en alle deurtjes bij ons terecht.

Misschien zit je er wel over te denken om zelf de keukenkastjes te schilderen. Dit raden wij echter af. Er is een grote kans dat je dan verfstrepen krijgt en de deurtjes er niet mooi uit komen te zien. Als je de keuken laat spuiten, weet je zeker dat het streepvrij en netjes uitgevoerd wordt.

Vraag direct een offerte aan

Wij hebben op onze website een zeer handige rekentool staan, waarmee je direct een prijsopgave kunt uitrekenen. Wil je de NCF Kleurwaaier bestellen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op!