Keukenrenovatie in Ede

Is jouw keuken toe aan keukenrenovatie in Ede? Keukenkasten bepalen voor een groot deel de sfeer van je keuken. Een nieuwe look bereik je door de kastdeurtjes en ladefronten in een nieuwe kleur te laten spuiten.

Let op: keuken renovatie is tijdrovend en typisch een klus voor professionals. Schakel daarom direct Panelen Spuiten.nl in. Wij zijn de professionals die je wilt vertrouwen met het spuiten van jouw keuken.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Keukenrenovatie door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op als je jouw keuken wilt laten renoveren Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
keuken wit gepsoten panenelen
gespoten panelen keuken gespoten

Keuken renoveren in de regio Ede

Kies ervoor om je keukendeurtjes en -frontjes te laten spuiten als deze beschadigd of gedateerd zijn en je je keuken een nieuwe, hippe look wilt geven. Een nieuwe keuken kopen hoeft niet. Kies voor de aantrekkelijke en duurzame oplossing van keuken renovatie. Onze professionele meubelspuiters in de regio Ede zorgen ervoor dat jouw verouderde meubels, deuren of kasten weer als nieuw zijn.

Laat je keuken overspuiten in de kleur die jij wilt

Er zijn verschillende soorten afwerkingen voor keukenkastjes. Je hebt panelen met folie, geverfde of gelakte panelen, onbewerkte MDF panelen en MDF panelen met grondeerfolie. Al deze afwerkingen kunnen door onze meubelspuiters overgespoten worden. Slijtageplekken en beschadigingen worden hersteld en de panelen worden gespoten in de kleur van jouw keuze.

Het is natuurlijk belangrijk dat je het juiste kleurnummer in onze bestelmodule vermeld. Om zeker te weten dat je de juiste kleur opgegeven hebt of dat je kleur op de juiste manier gespoten wordt, kun je een kleurstaal aanvragen. Zo weet je zeker welke kleur er op je keukendeurtjes, kast of stoel gespoten wordt.

gespotenpanelen ncs kleurwaaier

Bereken direct de kosten voor keukendeurtjes spuiten

Wil je weten of jouw keuken- of badkamerkastjes gespoten kunnen worden én wat dat kost? Op onze site kun je direct de prijs voor het overspuiten van jouw deurtjes en frontjes berekenen. Open onze configurator, voer de gevraagde informatie in en bekijk jouw prijsopgave op maat en de levertijden. Zo eenvoudig is het. Ook het plaatsen van je bestelling gaat makkelijk en snel. Panelen, fronten en deuren die al bevestigd zijn in keukens, badkamers en kasten kunnen door ons gedemonteerd en na het spuiten weer gemonteerd worden.

Je kunt uiteraard ook contact opnemen door ons een e-mail te sturen.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.