Meubelspuiterij in Arnhem voor al jouw projecten

Als je op zoek bent naar een meubelspuiterij in Arnhem, ben je bij Gespoten Panelen aan het juiste adres. Wij kunnen al jouw meubels en panelen voor je spuiten zodat deze weer een compleet nieuwe uitstraling hebben. Je hoeft hierdoor geen nieuwe meubels aan te schaffen, wat weer enorm scheelt in prijs.

Het spuiten van panelen is onze specialiteit. Wij kijken dan ook niet op van de diverse materialen die al op de panelen kunnen zitten. Wij zijn bekend met folie panelen, gelakte panelen, MDF panelen en panelen met MDF lakdraagfolie. Tevens kun je bij ons heel gericht een kleur voor de panelen kiezen, door middel van de NCS Kleurwaaier die je bij ons kunt huren.

Meubels restylen door Panelen Spuiten

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Wij zijn jouw meubelspuiterij in Arnhem. Gebruik de rekentool op onze website voor een prijsopgave. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Deze bereik je via de button hieronder.

Neem contact op!
Keuken panelen laten spuiten
gespotenpanelen after kantoor

Meubels laten verven in Arnhem

Als je de meubels laat verven, kun je op goedkopere wijze een nieuwe look aan de meubels geven. Wij kunnen diverse interieuronderdelen voor jou spuiten. Op deze manier krijgen de meubels weer een compleet nieuwe uitstraling. Tevens ben je minder geld kwijt dan wanneer je nieuwe meubels koopt. De meubels kunnen weer een aantal jaar mee.

Tevens kan het zijn dat de meubels voorzien zijn van folie. Zodra dit loslaat, is het lastig om te repareren. Door de meubels te laten verven krijgen ze weer een frisse en nieuwe uitstraling. De meubels laten spuiten is dan een goede optie.

Vul de rekentool in voor een offerte

Door de rekentool die op onze website staat, kun je heel direct een precieze offerte krijgen. Vul de rekentool in en je ontvangt direct een vrijblijvende prijsopgave. Heb je nog vragen of wil je de NCF kleurwaaier bestellen? Neem dan contact op via onderstaande button. Wij staan jou graag te woord. Wij hopen dat we jouw meubels een complete make over kunnen geven.

Neem contact op!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.