Meubelspuiterij in Dordrecht

Op zoek naar een meubelspuiterij in Dordrecht? Neem dan direct contact op met Gespoten Panelen. In onze meubelspuiterij in de omgeving van Dordrecht kunnen wij jouw meubels van een nieuwe kleur voorzien. Dit bespaart je veel geld ten opzichte van wanneer je een geheel nieuw meubel zou aanschaffen. Je kunt bij ons ook jouw keuken laten spuiten.

Je kunt gelijk de prijs van het spuiten van jouw meubels berekenen via onze website. Vul hiervoor de rekentool in. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor een offerte, indien je niet weet welk materiaal er al op de meubels zit.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Keuken laten spuiten in door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Vul de rekentool in om tot een directe prijsberekening te komen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Dit doe je door op contactbutton te klikken.

Bereken de prijs!
gespotenpanelen after kantoor
header witte keuken gespoten panelen

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij begrijpen dat een nieuwe keuken een hele kostenpost is. Overweeg daarom eens om de keukendeurtjes te laten spuiten. Wij kunnen dit zonder problemen voor jou doen. Jouw keuken of meubels krijgen een geheel nieuwe uitstraling als je deze laat spuiten. Het is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken.

De panelen van jouw keuken of meubel kunnen voorzien zijn van diverse soorten materialen. Dit kan folie, verf of lak zijn. Ook onbewerkte MDF panelen en MDF panelen met grondeerfolie kunnen wij voor je spuiten. Weet je niet zeker van welk materiaal jouw paneel voorzien is? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.

Vul de rekentool in voor een prijsopgave

Zie je het zitten om geld te besparen op de aanschaf van nieuwe meubels? Geef jouw meubels dan een nieuwe uitstraling en schakel ons in als meubelspuiterij in Dordrecht. Je kunt via de rekentool direct tot een prijsopgave komen. Indien je hulp nodig hebt, of nog vragen hebt, kun je contact opnemen. Dit doe je middels onderstaande button.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.