Meubelspuiterij in Ede

Op zoek naar een meubelspuiterij in Ede? Dan moet u bij Gespoten Panelen.nl zijn. Ga niet zelf aan het werk met lak of verf, maar besteed deze tijdrovende klus uit aan onze meubelspuiters. Gelakte of geverfde kasten, deuren, tafels en andere meubelen kunnen beschadigen of slijten.

Wellicht heb je een huis gekocht waarvan de binnendeuren of de deuren van ingebouwde kasten nog wel goed zijn, maar de kleur is gedateerd of er zitten krassen op het meubel. De deuren vervangen is vaak duurder dan je denkt en dit hoeft niet altijd. In onze werkplaats kunnen jouw meubels professioneel gespoten worden.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Meubels laten spuiten in Ede door Panelen Spuiten

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op als je jouw meubels wilt laten spuiten in Ede. Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
witte panelen gespoten 1
header witte keuken gespoten panelen

Onze meubelspuiters in de regio Ede

Ook bij jou in de buurt werken we met professionele meubelspuiters met veel ervaring. We leveren spuitwerk op met een hoge kwaliteit. Je zult niet weten wat je ziet, jouw meubels, kasten, keuken en deuren zijn weer helemaal als nieuw.

Of het nu gaat om het wegwerken van beschadigingen, krassen, andere slijtage, alleen een nieuwe kleur die beter past bij jullie interieur of deze tijd of een nieuw zelfgemaakt of door een meubelmaker gemaakt meubel dat je wilt laten spuiten? Onze meubelspuiters draaien hun hand er niet voor om.

Rekenmodule kosten meubel spuitwerk

Via onze rekenmodule zie je meteen wat het kost om jouw meubel, deuren of tafelblad te laten overspuiten en welke opties er allemaal zijn, bijvoorbeeld op het gebied van service. Je kunt alles uitbesteden, van het demonteren tot het afleveren, maar je kunt er ook voor kiezen om dat zelf te doen en daarmee nog meer kosten te besparen.

Qua kleuren kun je elke kleur aanvragen en die zal voor je op maat gemengd worden en door middel van een kleurstaal toegestuurd worden. Op deze wijze weet je exact wat de gespoten kleur is in werkelijkheid.

gespotenpanelen after kantoor

Bereken direct de prijs

Kun je niet wachten en wil je nu meteen weten wat het kost om jouw meubels, kasten en/of deuren te laten spuiten? Bereken het dan direct via onze website. Als je nog vragen hebt, kun je direct contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.