Meubelspuiterij in Utrecht

Ben jij op zoek naar een meubelspuiterij in Utrecht? Dan moet je bij Gespoten Panelen zijn. Wij geven jou direct een prijsopgave op maat voor het spuitwerk van jouw meubelen. Op deze manier kunnen jouw meubelen weer een ronde mee en hoef je niet alles nieuw aan te schaffen.

Wij kunnen diverse panelen van bijvoorbeeld keukens voor jou spuiten. Hierbij kun je denken aan folie panelen, gelakte panelen, MDF panelen en panelen met MDF lakdraagfolie. Het kan zijn dat het folie losgeraakt is, iets wat lastig te herstellen is. Het is voor ons een zeer eenvoudige klus om dit voor jou te repareren door de panelen te spuiten.

Panelen van uw meubels laten spuiten

Meubel laten spuiten door Panelen Spuiten

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Wil je jouw meubels laten spuiten in Utrecht? Neem dan gelijk contact met ons op. Je kunt via onze website gelijk een prijsopgave op maat aanvragen. Heb je vragen? Neem dan contact op via de contactpagina.

Neem contact op!

Interieur eenvoudig aanpassen door meubel spuiten

Door middel van het spuiten van de meubels, kun je eenvoudig en goedkoop een nieuwe look aan de meubels geven. Je kunt bij ons terecht voor het laten spuiten van diverse interieuronderdelen. De meubelen krijgen weer een compleet nieuwe uitstraling.

Het laten spuiten van de meubels is een zeer goede optie wanneer je bent uitgekeken op de meubels. Als het folie van een meubelpaneel loslaat is dit moeilijk te repareren. Wij kunnen dit voor jou spuiten. Het paneel krijgt dan weer een frisse en nieuwe uitstraling.

Meubels laten spuiten voor uw keuken

Panelen Spuiten voor snelle service

Het is ons doel om jou de beste service mogelijk te geven op het gebied van panelen spuiten. Wij zorgen altijd voor een snelle prijsopgave waardoor jij snel een bestelling kunt plaatsen. Transparant, makkelijk en snel geregeld: precies wat je wil!

“Wij zorgen voor een snelle prijsopgave zodat jij precies weet waar je aan toe bent”

Vraag direct een offerte aan

Zie je het zitten om jouw meubels te laten spuiten in Utrecht? Vraag dan direct een offerte aan. Dit kun je doen door via onze website de rekentool in te vullen. Indien je contact met onze klantenservice wil opnemen, kan dat via onze contactpagina.

Neem contact op!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.