Meubelspuiterij in Nijmegen

Meubelspuiterij in Nijmegen gezocht? Dan zit je goed bij Gespoten Panelen. Wij zijn een meubelspuiterij in de omgeving van Nijmegen en staan klaar om jouw meubels te wrappen. Het voordeel van een meubel wrappen, is dat het meubel er weer als nieuw uit ziet. Een groot voordeel van het wrappen van meubels is dat vele malen goedkoper is dan een heel nieuw meubel aanschaffen.

Via de rekentool op onze website kun je direct een prijs en leverdatum weten. Wil je weten wat de kosten zijn van het laten wrappen van jouw meubel? Bereken dan direct de prijs via onze rekentool.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Meubel wrappen door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op als je jouw meubel wilt laten wrappen. Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
keukenkastjes na gespotenpanelen
slaapkamer panelen na gespoten panelen e1595243265397

Het wrappen van meubels in Nijmegen

Wij kunnen diverse soorten meubelpanelen voorzien van een nieuwe kleur. Het maakt voor ons niet uit of het om een paneel met folie, verf of lak gaat. Daarnaast kunnen wij ook onbewerkte MDF panelen en MDF panelen met grondeerfolie spuiten. Beschadigingen en oneffenheden worden tijdens het spuiten hersteld.

Meubels krijgen een geheel nieuwe uitstraling door ze te laten wrappen. Hierdoor lijkt jouw meubel weer als nieuw en kun je er weer jaren van genieten. Weet je niet zeker welk materiaal er al op het paneel zit? Dat is geen probleem. Wij helpen jou graag verder om tot een prijsopgave te komen. Bij ons laat je bijvoorbeeld jouw kast wrappen.

Kies jouw kleur via de NCF Kleurwaaier

Indien je nog niet weet welke kleur je de meubels zou willen geven, kun je dat beslissen aan de hand van de NCF Kleurwaaier. Deze kun je bij ons huren. Aan de hand van de waaier kun je een kleur kiezen voor jouw meubel. Het exacte kleurnummer geef je aan ons door, zodat wij het paneel in de juiste kleur kunnen spuiten. De huur van de waaier bedraagt €59,50 inclusief btw en verzending. Zodra de waaier ongeschonden bij ons terug is, krijg je €49,50 terug. Als je overgaat op bestelling, wordt het bedrag in mindering gebracht op de factuur.

gespotenpanelen ncs kleurwaaier

Bereken direct jouw prijs

Wil je jouw meubel een compleet nieuwe uitstraling geven door de panelen te laten spuiten? Vul dan direct onze rekentool in om tot een prijsopgave te komen. Indien je nog vragen hebt, of de NCF Kleurwaaier aan wilt vragen, neem je gerust contact met ons op. Dit doe je via de contactpagina.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.