Keukenrenovatie in Arnhem

Voor keukenrenovatie in Arnhem moet je bij Gespoten Panelen.nl zijn. Je keuken laten renoveren is een betaalbaar en duurzaam alternatief voor de aankoop van een geheel nieuwe keuken.

Is de toplaag of folie van jouw keukenkastjes, frontjes of deuren beschadigd? Of ben je uitgekeken op de kleur van je keuken? Onze professionele meubelspuiters in de regio Arnhem helpen je graag met het opknappen van je keuken.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Keukenrenovatie door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op voor keukenrenovatie in Arnhem. Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
keuken zwart gepsoten panenelen
gespoten panelen keuken gespoten

Vakwerk van onze meubel- en keukenspuiters in Arnhem

Geheel vervangen van je oude of beschadigde keukenkastjes is duur, om de keukenfronten zelf op te knappen heb je kennis, vaardigheden en heel veel tijd nodig. Bovendien geeft overspuiten een mooier en strakker effect dan schilderen, ook als je dat goed kunt of uitbesteed aan een schilder. Spuitwerk is het mooist en wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen.

Professionele keuken renovatie is een volwaardig alternatief voor het schilderen van je keuken. Schakel dus een van onze professionele meubelspuiters bij jou in de buurt in voor een optimaal resultaat.

Onze diensten

Wij spuiten bijna elk keukenkastje in bijna elke kleur. Je kunt bij ons alle kleuren op maat laten mengen en daar een kleurstaal van ontvangen. Je kunt daarbij ook kiezen voor zijdeglans of zijdemat. Op deze manier weet je exact in welke kleur je meubel gespoten zal worden. Na ontvangst van de kleurstalen kun je akkoord geven en wordt eventueel de order in behandeling genomen.

In onze meubelspuiterij in de regio Arnhem spuiten we onder meer:

  • binnendeuren
  • keukenkasten en kastdeurtjes
  • ladefrontjes
  • zijpanelen
  • tafelbladen
witte panelen gespoten 1

Online prijsopgave keuken spuiten

Bij ons kun je online direct de totale prijs voor het spuiten van jouw keuken berekenen. Bovendien onderscheiden we ons onder meer door onze makkelijke en transparante werkwijze en bestelopties.

Direct een vrijblijvende prijsopgave op maat voor het spuiten van keukens, keukenkastjes en keukendeurtjes in de regio Arnhem?  Open onze configurator en bereken direct de prijs voor het renoveren van jouw keuken. Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen via de e-mail.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.