Beoordeling 4,0 van 5

Trustpilot
Gespotenpanelen.nl Logo
0

Binnendeuren spuiten

Transport mogelijk
binnendeuren2.jpg
binnendeuren1.jpg

Bereken direct de prijs van binnendeuren spuiten

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend.

Kwaliteit van deuren spuiten

  • We gebruiken twee componenten polyurethaan (PU) lak. Twee componenten polyurethaan (PU) lak is krasvast, slijtvast en chemicaliën bestendig. Daarnaast heeft twee componenten PU lak een goede hechting en een hoge kleurechtheid. Dat laatste betekent dat de kleur na verloop van tijd niet geler wordt.
  • Wij maken de binnendeuren spuitklaar door oneffenheden weg te halen of op te vullen, zodat een egaal oppervlak ontstaat. 
  • De kopse kanten van de binnendeuren worden standaard voorgespoten en afgelakt. De kopse kanten aan de boven- en onderkant worden standaard alleen voorgespoten.

Over Gespotenpanelen.nl

Gespotenpanelen.nl zorgt ervoor dat jouw binnendeuren weer zo goed als nieuw eruit ziet zonder een nieuwe aan te schaffen. De prijs is eenvoudig op te vragen via onze rekentool en zo kun je gemakkelijk jouw spuitwerk aan ons aanleveren. Profiteer van alle voordelen van gespotenpanelen.nl:

  • Direct inzicht in de prijs
  • Levertijden bekend
  • Snelle service
  • Transportmogelijkheden
  • Garantie op het spuitwerk

Garantie

Wij geven garantie op de juiste kleur, juiste glansgraad, volledige dekking, afwezigheid van druipers of zakkers en de juiste gespoten onderdelen (zoals benoemd in de orderbevestiging). Als iets niet in orde is, kan dit tot 30 dagen na aflevering aangegeven worden. Dan wordt dit kosteloos hersteld.

Bereken prijs

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend

Veel gestelde vragen

Na akkoord op de offerte worden de deuren direct ingepland in de spuiterij. De binnendeuren zijn doorgaans 10-15 werkdagen na ontvangst klaar om opgehaald te worden. Uiteraard kunnen we de deuren ook halen en weer terug brengen als er geen mogelijkheid voor transport is. In de laatste stap voor het afronden van jouw order kan je de actuele levertijd zien. 
 
Montage tip
Om bij de montage van de binnendeuren direct te weten welke deur bij welk kozijn hoort, kun je bij de demontage een markering aan de kopse kant aan de bovenzijde of onderzijde van de deur aanbrengen. 
WhatsApp_icon.png