Beoordeling 4,0 van 5

Trustpilot
Gespotenpanelen.nl Logo
0

Gespotenpanelen.nl spuit alles in jouw interieur

Geef je plinten een nieuwe look!

Professioneel spuiten voor een frisse en duurzame uitstraling

plinten-laten-spuiten-gespotenpanelen.nl.jpg
Plint.jpg

Bereken direct de prijs van plinten spuiten

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend.

Plinten laten spuiten

Je interieur verdient de allerbeste zorg en aandacht, tot in de kleinste details. Maar soms, ondanks alle zorgvuldigheid, kunnen de plinten in je huis wat achterblijven in uitstraling. Misschien vertonen ze slijtage, verkleuring of passen ze gewoon niet meer bij de vernieuwde stijl van je woning. Dat is waar plinten spuiten van pas komt.


Het kan ook zijn dat je plinten gekocht hebt en deze een andere kleur wilt laten spuiten. Dan passen ze perfect bij nieuwe interieur. Ook dan is het interessant om je plinten te laten spuiten. Bij Gespotenpanelen.nl is het mogelijk om je plinten in alle kleuren te spuiten. Wij spuiten met veel zorg en aandacht waardoor jij binnen korte tijd de perfecte plinten hebt. 


Het proces: van offerte naar perfect gespoten plinten

Via onze online rekentool kan je zelf direct de prijs bereken voor het spuiten van plinten. Geef de afmetingen in en de glansgraad. Kleur maakt voor de prijs niet uit. Is de prijs naar wens en wil je het laten uitvoeren? Voeg het dan eenvoudig toe aan je winkelmand en bevestig de aanvraag online. 


Gemiddeld duurt het zo’n 10 tot 15 werkdagen vanaf het moment dat wij de plinten hebben totdat ze weer terug bij jou in huis zijn. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben daarom altijd contact over de aflevermomenten en geven je updates over het spuitwerk.


Materialen

  • Er zijn veel soorten plinten, waarbij wij de meeste soorten spuiten. Denk hierbij aan: 
  • Houten plinten spuiten
  • Kunststof plinten spuiten
  • MDF plinten spuiten
  • Metalen plinten spuiten


Onze garantie: kwaliteit staat voorop

Wij geven standaard garantie op de juiste kleur, juiste glansgraad en volledige dekking van de lak. Dit alles staat beschreven in de orderbevestiging. Als er iets niet in orde is, kan dit tot 30 dagen na aflevering aangegeven worden. Dan wordt dit kosteloos hersteld.


Waarom plinten spuiten bij Gespotenpanelen.nl?

Bij Gespotenpanelen.nl streven we naar een perfecte ervaring, van offerte tot de aflevering van de gespoten plinten. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardig spuitwerk voor plinten aan, maar zorgen we ook voor transparantie en gemak in het hele proces. Jij wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van het spuitwerk.


  1. Hoge kwaliteit: We spuiten met 2K polyurethaan lak. Deze lak is kleurvast, chemicaliënbestendig en krasvast. Zo zijn de plinten optimaal beschermd tegen beschadigingen.
  2. Direct inzicht in de prijs: Wij geloven in duidelijkheid en gemak. Met onze online prijscalculator kun je direct de kosten voor het spuiten van je plinten berekenen, zonder te hoeven wachten op een offerte.
  3. Levertijden bekend: Tijd is kostbaar, daarom houden we bij Gespotenpanelen.nl de levertijden helder en bekend. Je weet precies wanneer je jouw perfect gespoten plinten kunt verwachten, zodat je je planning hierop kunt afstemmen. Gemiddeld duurt het zo’n 10-15 werkdagen van het aanleveren van de plinten tot dat ze bij jou terug in huis zijn. 
  4. Transportmogelijkheden: Geen gedoe met het ophalen en terugbrengen van je plinten. Bij Gespotenpanelen.nl bieden we transportmogelijkheden aan, zodat je plinten gemakkelijk en veilig bij jou thuis afgeleverd kunnen worden. Zo wordt het hele proces van plinten spuiten moeiteloos en stressvrij. 
  5. Garantie: Wij bieden standaard garantie op ons spuitwerk.

Bereken prijs

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend

Veel gestelde vragen

Gemiddeld duurt het zo’n 10 tot 15 werkdagen voordat jouw plinten gespoten zijn. Dit is gemeten vanaf het moment dat wij de plinten in ontvangst hebben genomen tot dat jij de plinten gespoten weer terug in huis hebt.
WhatsApp_icon.png