Beoordeling 4,0 van 5

Trustpilot
Gespotenpanelen.nl Logo
0

Gespotenpanelen.nl spuit alles in jouw interieur

Geef je luidsprekers een nieuwe look!

Professioneel spuiten voor een frisse en duurzame uitstraling

luidsprekers 2.jpg
luidsprekers 1.jpg

Bereken direct de prijs van luidsprekers spuiten

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend.

Luidsprekers spuiten


Werken je luidsprekers nog goed, maar passen ze niet meer in het interieur van je huis? Laat dan je luidsprekers spuiten! Door je luidsprekers te laten spuiten geef je ze een tweede leven en passen ze weer helemaal bij de uitstraling van jouw woonkamer. Luidsprekers zijn vaak prominente elementen in de woonkamer die opvallen. Een mooie afwerking kan hierbij een groot verschil maken. Wij geven jouw luidsprekers graag deze verfijnde afwerking.


Het laten spuiten van de luidsprekers bespaart je daarnaast veel geld, want je hoeft geen nieuwe luidsprekers te kopen. Wij spuiten de luidsprekerbehuizing in elke kleur die je maar kunt bedenken, met de bijpassende glansgraad.


Audioapparatuur spuiten bij Gespotenpanelen.nl

Wij verzorgen naast het spuiten van luidsprekers ook spuitwerk voor ander audioapparatuur:

-         Speakers spuiten

-         Subwoofers spuiten

-         Boxen spuiten


Staat hier jouw audioapparatuur niet tussen? Vraag dan een offerte op maat aan, zodat wij de prijs voor het spuitwerk kunnen berekenen. 


Over Gespotenpanelen.nl

Gespotenpanelen.nl maakt de prijsberekening van spuitwerk eenvoudig. Door onze online rekentool bereken jij zelf de prijs voor het spuitwerk. Zo hoef je niet te wachten op offertes van meubelspuiterijen en heb je gelijk het antwoord. In onze meubelspuiterij spuiten wij alles in je interieur, van keukens tot plinten en radiatoren.


Wij spuiten met de hoogste kwaliteit lak en zorgen voor een perfect resultaat. Wij spuiten met 2K polyurethaan lak. Dit zorgt voor een kleurvast, chemicaliënbestendig en krasvast resultaat.


Garantie op spuitwerk

Op alles wat wij spuiten zit standaard garantie. Hierbij garanderen wij de juiste kleur, juiste glansgraad en volledige dekking van de lak. Dit alles staat ook beschreven in de orderbevestiging als je de order plaatst. Als er iets niet in orde is, kan dit tot 30 dagen na aflevering aangegeven worden. Dan wordt dit kosteloos hersteld. 

Bereken prijs

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend

Veel gestelde vragen

De speakerbehuizing dient zonder de luidsprekers aangeleverd te worden.
WhatsApp_icon.png