Bereken direct je prijs
Aanleveren vanaf 1 werkdag na akkoord
Transport mogelijk
Levertijd vanaf 10 werkdagen na aanlevering
Bereken direct je prijs

Over ons

Over ons
 
Gespotenpanelen.nl is een initiatief van Robert Straver. 'Toen ik in coronatijd vaker thuis was, meer tijd had en om me heen keek, besloot ik om onze keuken op te knappen. Ik zocht op internet naar wat het spuiten van de keukenkastdeurtjes ongeveer zou kosten. Tot mijn verbazing was er geen enkele partij die mij binnen een paar minuten een prijsopgave gaf. Overal moest ik mijn gegevens achterlaten en zou er binnen een paar dagen contact met me opgenomen worden. Maar ik wilde direct weten wat het spuitwerk me zou kosten. Een gat in de markt! Ik werkte het idee uit en lanceerde Gespotenpanelen.nl.

Onze doelen

De onderhoudsbranche transparant maken
Door actuele marktinfo van dienstverleners uit de onderhoudsbranche ter beschikking te stellen aan consumenten, instellingen en bedrijven, willen wij bijdragen aan het makkelijker maken van en sneller overgaan tot hoogwaardigere beslissingen. 

Duurzaam
Het verduurzamen van gebouwen, interieurs en meubels door vermindering van de impact van de productie en het onderhoud op het milieu. Door bestaande gebouwen, interieurs en meubels goed te onderhouden wordt de levensduur verlengd en daarmee de impact op het milieu verkleind.

CO2
Actief bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot van productie en onderhoud van gebouwen, interieurs en meubels door de impact op het milieu te helpen verkleinen. Door verlenging van de levensduur van gebouwen, interieurs en meubels te bevorderen helpen wij de CO2 uitstoot te verlagen.