Keukenrenovatie in Nijmegen

Ben je aan keukenrenovatie in Nijmegen toe? Schakel dan Gespoten Panelen.nl in. Folie van keuken kastjes en fronten laat makkelijk los, de toplaag kan scheuren of bobbelen en na verloop van tijd kunnen er gaten en krassen in ontstaan. Folie is lastig te herstellen, maar de hele keuken vervangen is niet altijd nodig.

Meubel- en keuken spuitwerk geeft snel een fantastisch resultaat, is goedkoper dan een nieuwe keuken kopen én duurzaam. Op deze manier je keuken renoveren is een mooie mogelijkheid om een keuken weer een nieuwe uitstraling te geven.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Keuken laten renoveren door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op als je jouw keuken wilt laten renoveren in Nijmegen. Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
gespoten panelen keuken gespoten
header witte keuken gespoten panelen

Maatwerk in keuken renovatie

Onze meubelspuiters bij jou in de regio zijn vakmensen, die al jarenlang ervaring hebben met het spuiten van verschillende keukenkastjes en keukenfronten en een hoge kwaliteit leveren. Naast het renoveren van keukens, kun je bij ons terecht voor klein en groot spuitwerk. Van één kastdeurtje dat beschadigd is tot alle kastdeuren en zijpanelen van je keuken. Een van onze mensen of jijzelf demonteert de keukendeurtjes en brengt ze naar onze werkplaats in de regio Nijmegen.

Keukenrenovatie zoals jij dat wenst

Onze meubelspuiters spuiten zonder problemen de volgende ondergronden: folie, verf, lak, onbewerkte MDF en MDF met grondeerfolie. Slijtage en beschadigingen worden weggewerkt en de keuken wordt gespoten in de kleur die jij wilt. Alle kleuren zijn mogelijk, in zijdemat of zijdeglans. Met de kleurstalen is het mogelijk om de exacte kleur te ontvangen, zodat je precies weet in welke kleur de keukendeurtjes, kasten of deuren gespoten worden.

keuken wit gepsoten panenelen

Wat kost het om je keuken te laten spuiten?

Bij GespotenPanelen.nl duurt het niet dagenlang voordat je een offerte of prijsopgave voor jouw keuken spuitwerk in de mail ontvangt. Bij ons zie je direct op je scherm wat het kost om een jouw keukendeurtjes of keukenpanelen te laten spuiten door een professionele meubelspuiter in de regio Nijmegen.

Wil je weten of jouw keuken overgespoten kunnen worden? Open dan onze configurator en bereken meteen de prijs. Als je twijfelt of ons iets anders voor wilt leggen over het spuiten van jouw keukendeurtjes, kun je ons ook e-mailen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.