Meubelspuiterij in Veenendaal

Meubelspuiterij in Veenendaal gezocht? Zijn je deuren, radiatoren, kasten, tafel of stoelen toe aan een nieuwe verflaag? Laat je meubels overspuiten. Meubel spuitwerk levert snel een fantastisch resultaat. Tevens is goedkoper dan nieuwe meubels kopen en het is duurzaam.

Onze meubelspuiters in de regio Veenendaal zijn professionele vakmensen, die al jarenlang ervaring hebben met het spuiten van verschillende meubels en materialen en hoge kwaliteit leveren.

Bereken direct de prijs
icoon wit spuiten panelen

Professioneel spuitwerk

Uitsluitend ervaren vakmensen

icoon wit kleur vaststelling kleurnummer

In elke kleur

Alle kleuren mogelijk

icoon wit transport montage

Transport & Montage

Doe het zelf of kies voor gemak

Meubels laten spuiten door Gespoten Panelen

  • Meteen prijs en leverdatum door middel van onze rekentool;
  • Snelle reactie;
  • Goede kwaliteit en scherpe prijs;
  • Spuitwerk op maat;
  • Van een simpel meubel, keuken of kast naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem direct contact op voor het laten spuiten van jouw meubels in Veenendaal. Bereken de prijs direct via onze website of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Bereken de prijs!
keukenkastjes na gespotenpanelen
kantoor gespoten panelen na

Maatwerk in meubelspuiten

Je kunt bij ons terecht voor klein en groot meubelspuitwerk. Van één kastdeur of tafelblad tot meerdere binnendeuren of een heel dressoir. Zolang het meubel maar te demonteren is en naar onze werkplaats in de regio Veenendaal verplaatst kan worden.

Onze meubelspuiters spuiten zonder problemen de volgende ondergronden: folie, verf, lak, onbewerkte MDF en MDF met lakdraagfolie. Slijtage en beschadigingen worden weggewerkt en het meubel wordt gespoten in de kleur die jij wilt. Voor de kleuren kun je gebruik maken van een kleurstaal. De kleurstalen kun je bij ons aanvragen en worden naar je toegestuurd. Op deze manier weet je precies welke kleur je zult ontvangen bij het spuiten van je keuken, deur of kast.

Wat kost het om je meubels te laten spuiten?

Bij GespotenPanelen.nl hoef je niet dagen te wachten op een offerte of prijsopgave voor jouw meubel spuitwerk. Je ziet direct op het scherm wat het kost om een deur, kast, tafel of te laten spuiten door een professionele meubelspuiter. En ook het bestellen, op laten halen of wegbrengen van jouw meubels is snel en eenvoudig te regelen.

zwartje kastjes badkamer

Bereken zeer eenvoudig de prijs

Wil je weten of jouw meubels, deuren of kasten overgespoten kunnen worden? Open dan onze configurator en bereken meteen de prijs. Als je twijfelt of wanneer je ons iets anders voor wilt leggen over het spuiten van jouw meubels, kun je ons ook mailen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bereken de prijs!
Wat is het voordeel van keukens of meubilair overspuiten?

Door keukens of meubilair te laten overspuiten, kun je deze weer een nieuwe uitstraling geven. Het kan voorkomen dat je op een kleur raakt uitgekeken, of dat deze wat schade zoals krassen hebben opgelopen. Door middel van overspuiten zullen ze panelen er weer als nieuw uitzien.

In welke kleuren kan ik iets laten overspuiten?

Je keuken- of meubelpanelen kunnen in allerlei kleuren worden overgespoten door Gespoten Panelen. Vraag gerust onze NCF Kleurwaaier aan, die je kunt huren. Hierdoor kun je makkelijker je keuze maken en beter vergelijken welke kleur je het beste vindt staan.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt. Je kunt eerst je bestelling plaatsen via onze online configurator, die jouw prijs op maat berekent. Nadat je bestelling geplaatst is, controleer je de toegezonden kleurstaal en geef je een definitief akkoord. Je dient nu de panelen of deurtjes te demonteren en op te sturen. Nadat we ze overgespoten hebben, kun je deze weer afhalen, of laten bezorgen. Nadat je ze weer gemonteerd hebt, is je keuken, badkamer of meubel weer als nieuw.

Hoe zit het met transport?

Als je panelen wilt laten overspuiten, dien je deze eerst te demonteren en naar ons te versturen. De panelen dienen schoon te zijn. Scharnieren en handgrepen dienen eraf te zijn gehaald. Nadat wij ze hebben overgespoten, kun je deze zelf komen ophalen of laten bezorgen.