Levertijd 10 werkdagen

Objecten, oppervlaktes en materialen

Welke objecten spuit Gespotenpanelen.nl?
We zijn gespecialiseerd in het spuiten van interieurpanelen, zoals kastdeurtjes, keukendeurtjes, schuifdeuren en binnendeuren. We spuiten ook mdf-panelen, mdf lakdraagfolie panelen of fineer panelen, waarmee bijvoorbeeld nieuwe keukens of kasten gemaakt worden.

Welke oppervlaktes spuit Gespotenpanelen.nl?
We zijn gespecialiseerd in interieurpanelen met een vlak oppervlakte, een oppervlakte met een profilering en een oppervlakte met een opening voor bijvoorbeeld glas. Bij een vlak oppervlakte zijn geen bewuste verdiepingen of onderbrekingen aangebracht. Bij een oppervlakte met profilering is wel bewust een verdieping in de oppervlakte aangebracht, al dan niet met inlegstuk. Bij dit soort oppervlaktes zijn extra voorbereidende handelingen nodig om de verdiepingen goed te dichten. Ook bij een oppervlakte met een opening voor bijvoorbeeld glas zijn extra voorbereidende handelingen nodig om dit af te plakken. 

Welke materialen spuit Gespotenpanelen.nl?
We spuiten kunststof, geverfde en gelakte oppervlaktes, mdf en fineer. Gemelamineerd spaanplaat, hpl en acryl vallen onder kunststof. Deze oppervlaktes worden eerst ruw gemaakt en vervolgens voorzien van een primer. Daarna is het proces gelijk aan regulier spuitwerk. Geverfde of gelakte oppervlaktes worden eerst geschuurd voordat ze in het reguliere spuitproces meegaan. Mdf en mdf voorzien van lakdraagfolie vormen vaak de basis van nieuw spuitwerk en hebben relatief weinig voorbereidende handelingen nodig. Ook fineer kan gespoten worden. Omdat fineer gevoelig is voor omgevingsfactoren zoals vocht en licht, moeten er wel extra voorbereidingen getroffen worden.

Contactgegevens

Gespotenpanelen.nl
Proostwetering 91 
3543 AC Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 uur - 16:00 uur
Bezoek op afspraak
18 t/m 25 oktober 2021 gesloten