Beoordeling 4,0 van 5

Trustpilot
Gespotenpanelen.nl Logo
0
Keuken wit spuiten

Meubel spuiten

Voor een nieuwe uitstraling!

Meubel laten spuiten

Meubel spuiten

Wil jij je woning inrichten in een nieuwe stijl maar kan je geen afstand doen van je oude meubels? Ze zien er tenslotte nog goed uit, en het is zonde om ze weg te doen. Maar ze passen ook niet echt in de nieuwe sfeer die je wilt creëren.

Dan laat je ze spuiten bij Gespotenpanelen.nl! Meubels spuiten is de perfecte oplossing als jij je oude meubels in wilt passen in een nieuwe woonstijl. Wij kunnen je meubel spuiten in alle gewenste kleuren, stijlen en structuren.

Meubel spuiten door een professional

Je meubel laten spuiten kan ook als hij beschadigd is. Krassen van de nagels van je huisdieren of gewoon door het intensieve gebruik in de loop van de jaren, een beschadigingen op het tv meubel omdat je er jarenlang steeds vlak langs loopt, of misschien laat na verloop van de jaren de laklaagfolie wel gewoon een beetje los. Dat is eenvoudig op te lossen. Door je meubel te laten spuiten bij onze professionals in onze meubelspuiterij ziet hij er weer fris, strak en als nieuw uit.

Voordelen van meubels spuiten door Gespotenpanelen.nl

– Direct een offerte via onze rekentool op de website
– Direct inzicht in de levertijd
– Snelle service
– Vakwerk door professionals
– Garantie op het spuitwerk
– Mogelijkheid tot lenen van kleurenwaaiers

Offerte op maat voor meubel spuiten

Wil je liever een offerte op maat ontvangen, vanwege afwijkende afmetingen? Dat kan hier. In onze meubelspuiterijen kunnen wij vrijwel alles spuiten. Vraag jouw offerte aan en wij geven je zo snel mogelijk een prijs op maat. Dan kom jij niet voor verrassingen achteraf te staan en weet je precies waar je aan toe bent.
 
Laat je meubel spuiten door Gespotenpanelen.nl en geeft hem het tweede leven dat hij verdient!

Bereken prijs

Compleet online, gratis en geheel vrijblijvend

Veel gestelde vragen

Spuitwerk biedt een hoge kwaliteit. We spuiten met 2K polyurethaan lak. Deze lak is kleurvast, chemicaliënbestendig en krasvast.
WhatsApp_icon.png